Taxatie aanvragen?

Neem contact met ons op voor de aanvraag van een taxatie of meer informatie.

Contact opnemen

Helderheid in de waarde van uw landelijk vastgoed!

Er zijn diverse redenen om landelijk gelegen onroerend goed te laten taxeren. Dat kan een financiering zijn, maar ook een boedelscheiding, fiscale regeling of de oprichting van een v.o.f. . Onze gespecialiseerde makelaars zijn helemaal thuis in het buitengebied en zorgen snel voor een taxatierapport conform de eisen van banken en andere geldverstrekkers.

NWWI-taxaties

Veel hypotheekverstrekkers gaan tegenwoordig niet meer akkoord met een reguliere taxatie maar eisen een rapport die volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Vaak wordt door hen verwezen naar de richtlijnen van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI is een keurmerk voor taxaties, opgericht om consumenten en hypotheekverstrekkers zekerheid te bieden over de waarde van een woning. Schep Makelaardij is als taxateur aangesloten bij het NWWI.

Het NWWI keurt aangeleverde taxatierapporten en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. De uitgebreide onderbouwing en toelichting geeft u als consument inzicht in de wijze waarop de waarde van uw woning is vastgesteld. U krijgt een professioneel, overzichtelijk en goed onderbouwd taxatierapport dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, mogen zich NWWI-taxateur noemen. Ook voor deze taxaties bent u daarom bij Schep Makelaardij aan het juiste adres.