De droogte teistert de Nederlandse landbouw al geruime tijd en ook de recente wolkbreuken waarbij in één keer vele millimeters water vallen, zetten delen van de Nederlandse landbouw onder druk. Het zijn ook pittige tijden vanwege de oorlog in Oekraïne en de daarbij behorende import- en exportbeperkingen van landbouwproducten.

Ondertussen hebben we allemaal te maken met de waan van de dag en is iedereen druk bezig het zo optimaal mogelijk runnen van zijn of haar agrarisch onderneming. Bij Schep Makelaardij komen er dan ook regelmatig allerhande vragen binnen over wet- en regelgeving. In deze nieuwsbrief lichten we er een paar kort toe waaronder de Ruimte voor Ruimte regeling en de stakingswinst.

Ook besteden we kort aandacht aan de (blijvende) trend van knooperven en willen wij u erop wijzen dat Schep ook als adviseur kan optreden bij de keuze voor wel of geen grondgebonden bedrijfsvoering. Uiteraard komen bij al deze vraagstukken nog veel meer zaken kijken, maar als kenners van het buitengebied helpen wij u graag op weg.

We gaan straks de echte zomermaanden in. Hopelijk met groeizaam weer en (hernieuwde) kansen voor iedereen die graag in het buitengebied verblijft, onderneemt en werkt. Schep Makelaardij wenst u alvast fijne zomermaanden en we ontmoeten u graag op ons kantoor om uw persoonlijke vraagstukken door te spreken.

Met agrarische groeten,

Harold van Rooij


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.Terug naar het overzicht