Harold van Rooij van Schep Makelaars heeft gisteren de landelijke Buitenstate Award 2013 in ontvangst mogen nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest actieve en innovatieve deelnemer die het NVM samenwerkingsverband Buitenstate het best weet te promoten en te benutten.

Buitenstate is een samenwerkingsverband van NVM makelaars die gespecialiseerd zijn in bemiddeling van onroerend goed in het buitengebied. Tijdens de deelnemersvergadering op 18 december in Uden werd Schep Makelaars door directeur Arthur Matien gekenmerkt als “een vooruitstrevende club die vol enthousiasme en met veel succes de online focus van Buitenstate goed weet te benadrukken”. 

Duidelijk profiel Buitenstate bij Schep

Zo heeft Schep Makelaars haar website gericht op landelijk onroerend goed: schepmakelaars.nl helemaal in Buitenstate huisstijl ontwikkeld. En ook de buitenborden zijn dit jaar vervangen in de huisstijl van Buitenstate. Op die manier loopt Schep Makelaars voorop met de profilering van Buitenstate als landelijk label.

Over Buitenstate

Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitengebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. De Buitenstate makelaar is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, het benutten van subsidies als een ruimte voor ruimte regeling en inzicht in toekomstige bestemmingsplannen. Al dit soort zaken is van belang bij het behoud van rust en ruimte in het buitengebied en worden door deze gespecialiseerde makelaars onder de loep gelegd. De agrarische achtergrond, de jarenlange ervaring en de kennis van het buitengebied zijn de verbindende factoren tussen de deelnemers. 


Harold van Rooij (rechts) van Schep Makelaars krijgt de Buitenstate Award 2013 aangereikt uit handen van directeur Arthur Matien.



Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht