Natuurmonumenten en Buitenstate beseffen beide dat de Nederlandse natuur, landschap en cultuurhistorie behouden en beschermd moet worden. Natuurmonumenten koopt, beheert en beschermt gebieden. Maar ook Buitenstate draagt, door middel van haar 18 aangesloten makelaardijen, actief bij aan behoud én bescherming van natuur, landschap en cultuurhistorie. Het zijn immers deze waarden die van een buitenhuis een echte ‘State' maken. Genoeg redenen om de handen ineen te slaan in een effectief partnership.

Het partnership heeft tot doel het bewustzijn voor de schoonheid en uniciteit van al wat Nederland mooi maakt bij de bewoners van onroerend goed buiten de bebouwde kom te vergroten. Daar wordt actief aan gewerkt. Zo laten zowel Natuurmonumenten als Buitenstate in hun media-uitingen zien dat er een samenwerking tot stand is gebracht. Dat betekent dat Buitenstate een pagina ‘Natuurmonumenten' heeft op haar webportal en dat er regionaal wordt aangesloten bij natuurprojecten en outdoorevenementen van Natuurmonumenten. Anderzijds laat Natuurmonumenten in haar magazine en e-brief weten dat er een samenwerking is en wordt er een link naar Buitenstate opgenomen.

Maar daar blijft het niet bij. Besloten is dat alle Buitenstate Makelaars bij iedere eigendomsoverdracht van een buitenstate, zowel de oude als de nieuwe eigenaar een lidmaatschap geven op Natuurmonumenten. Zo wordt een krachtige kruisbestuiving tot stand gebracht, die zeker zal bijdragen aan het behoud van de unieke Nederlandse natuur, landschap en cultuurhistorie.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht