In deze eerste nieuwsbrief van 2022 maak ik nog graag even van de gelegenheid gebruik om iedereen een fantastisch jaar toe te wensen. De eerste maanden zitten er inmiddels op en het groeiseizoen zit er voor de landbouw weer aan te komen.

Over groei gesproken: het nieuwe jaar zit vooralsnog boordevol met oude gewoonten die vanuit 2021 zijn meegenomen. De vraag naar woningen groeit onverminderd, de prijzen ook en het aantal nieuwbouwprojecten zo mogelijk nog harder. Ook de inflatiestijging zet door.

Allemaal zaken die ook direct of indirect invloed hebben op agrarisch vastgoed en wonen in het buitengebied. Schep Makelaardij weet dat er veel vragen leven bij onze klanten en staat dan ook altijd klaar om te ondersteunen.

In deze nieuwsbrief gaan we iets dieper in op de effecten van de Europese Green Deal op de grondprijzen en gewasopbrengsten. We lichten toe waarom de nieuwe Omgevingswet wordt uitgesteld en we zetten de inflatiecijfers af tegen stijging van de grondprijzen in het afgelopen jaar.

Kortom: een roerige woningmarkt waarin nog altijd veel gebeurt, maar ook eentje die min of meer op dezelfde voet doorgaat als in 2021. Graag maken wij samen met u van 2022 een succesvol jaar en bouwen we letterlijk mee aan uw toekomst!

 

Met vriendelijke groet,

Harold van Rooij


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.Terug naar het overzicht