In het majestueuze middeleeuwse Kasteel Wijnandsrade vindt op zaterdag 6 juni en op zondag 7 juni de Lifestyle Beurs voor de tweede maal plaats.

Twee dagen lang is het kasteel, met zijn gezellige culinaire terrassen, dé plek voor de ware levensgenieter en Bourgondiër. Je krijgt ideeën om van het komend jaar een waar feest te maken door de diverse shows en demonstraties.

De kleinere binnen/buitenhof met zijn unieke en intieme uitstraling,gaat het domein worden van de exclusieve exterieur exposanten; denk aan nieuwe energie, buitenkeukens, sauna's, whirlpools en exclusieve auto's.

Op het grote buitenplein en in de voormalige stal tref je verder de laatste ideeën aan om je tuin en terras in de juiste zomersfeer te brengen. Daarbij horen uiteraard ook mode,sieraden, florale kunstwerken,schilderijen, beelden, keramiek en velen andere toevoegingen die het leven veraangenamen en je omgeving een luxe uitstraling geven.

Het hele evenement krijgt een Bourgondische uitstraling met lokale culinaire lekkernijen, likeuren en wijnen, die geproefd en aangekocht kunnen worden. Tijdens een modeshow laten exposanten hun nieuwste, prikkelende creaties zien. Dit alles wordt omlijst door muziek, zang, dans en theater van eigen bodem.

Voor meer info, kijk op www.lifestyleevenementen.nl


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht