Op 4 en 5 april aanstaande kunt u een kijkje nemen in de kas van een glastuinbouwer bij u in de buurt. Het Nederlandse buitengebied is naast een geweldige woon-en recreeërplek ook een productieruimte voor fruit, groenten en bloemen. En dat wordt nog wel eens vergeten. Reden te meer om eens een kijkje in de kas te gaan nemen! Eén van de Buitenstate deelnemers in het mooie Limburgse land gaat zelfs een stapje verder.

Buitenstate deelnemer Aelmans met vestigingen in Voerendaal en Baexem ondersteunt het 'Kom in de kas' initiatief van harte en zal dan ook vertegenwoordigd zijn in de regio Venlo. Op zondag 5 april kunt u komen proeven, kijken, kopen en genieten in Belfeld en Reuver. Zeven bedrijven zijn dan voor het publiek opengesteld. Voor de sportieve bezoeker is er een fietsroute beschikbaar. Bij alle bedrijven zijn extra attracties voor kinderen.

Bezoek de Buitenstate stand (bij aardbeienkwekerij Brookberries aan de Koelesweg 16 te Belfeld) en laat u inspireren over úw buitenkansen in wonen! Voor meer informatie kijk op:

www.komindekas.nl/venlo/


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht