Van Ekeren Kuiper makelaardij met kantoren in Leerdam en Gorinchem heeft de landelijke Buitenstate Award 2020 in ontvangst mogen nemen. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de deelnemer die het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate het best weet te promoten en te benutten.

(vlnr: Dennis Kuiper, Linda Huisman, Mark Bikker)

 

Buitenstate Makelaars zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van bijzonder onroerend goed zoals; (monumentale)woonboerderijen, landhuizen en andere vrijstaande woningen in het buitengebied. 

“We vinden dat Van Ekeren Kuiper met het team een mooie actieve bijdrage aan Buitenstate levert. Zo hebben zij afgelopen jaar een prachtige video gemaakt. Madelon Sommer en Mark Bikker delen in de video hun passie voor landelijk wonen. Ze weten dit ontzettend goed over te brengen”, vertelt Linda Huisman, formulemanager van Buitenstate.

Op de jaarlijkse Buitenstate bijeenkomst kregen Mark Bikker en Dennis Kuiper van Van Ekeren Kuiper de Award uitgereikt.  

“ We zijn erg blij en vereerd dat we deze Award hebben gewonnen! Samen met Madelon werken we iedere dag met veel plezier voor onze klanten. We proberen de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Door onze kennis te delen onderscheiden we ons echt bij onze klanten. De aansluiting bij de Buitenstate formule in 2018 sluit goed aan bij Van Ekeren Kuiper en is een echte meerwaarde. Het geeft exclusiviteit en onderscheiding in het mooie werkgebied rondom Leerdam en Gorinchem. De afgelopen tijd is gebleken dat mensen die een Buitenstate willen ver-of aankopen ons weten te vinden. Natuurlijk inspireert het teamwork en de kruisbestuiving tussen de Buitenstate makelaars in het land ons enorm. Kennis met elkaar delen werkt! ”, vertelt Mark Bikker van Van Ekeren Kuiper.

Over Buitenstate

Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitengebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. Buitenstate is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, mogelijkheden inzake de plattelandswoning en het benutten van subsidies als een ruimte-voor-ruimte regeling.

Momenteel zijn 21 NVM-kantoren (in totaal 40 vestigingen) lid. De komende twee jaren verwacht het samenwerkingsverband een landelijke dekking te krijgen en naar een maximum aantal van 40 kantoren te kunnen groeien.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht