Bloem & Tuin Tuinbeurs Bloem & Tuin is het toonaangevende tuinevenement van Nederland dat wordt gehouden van 23 juli tot en met 1 augustus 2010 in het Brabantse Nuenen. Dit openlucht-tuinevenement is buitengewoon interessant voor zowel bescheiden tuinliefhebbers als voor hartstochtelijke tuinfanaten. Exotische planten, kleurige bloemen, comfortabele tuinmeubelen, trendy inrichting en verrassende accessoires zijn dé ingrediënten voor dit toenemende buitenleven. En dát is nu de grote kracht van Bloem en Tuin.

Puur tuingericht

Want Bloem en Tuin is puur en alleen gericht op de tuin. Bijzondere, kleurige bloemen, nieuwe rassen, uitheemse groene planten maar ook eigentijdse tuinmeubelen, kunstwerken, originele accessoires en showtuinen leveren ontelbare ideeën voor uw eigen tuin. Dat is nog niet alles: Bloem en Tuin ligt midden in een lichtglooiend bos. Kronkelige bospaden geplaveid met boomschorssnippers, vormen het decor voor de meest uiteenlopende kleurenpracht. Interessant voor groene vingers en boeiend voor tuingenieters.

 

Ook Buitenstate is op Bloem & tuin vertegenwoordigd. In stand 76 staat namelijk Adriaan van den Heuvel Makelaars & Adviseurs met het mooiste aanbod woningen in het buitengebied. Woningen waar de ware tuinliefhebber zich thuis zal voelen.

 

Voor meer informatie over Bloem & Tuin kunt u kijken op het volgende webadres: www.bloem-en-tuin.nl


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht