Project Bouwkavels Hoogeind Oeffelt

Drie bouwkavels, gelegen in een landelijke woonomgeving aan de rand van Oeffelt (gemeente Boxmeer). De kavels liggen in de directe nabijheid van de bebouwde kom van Oeffelt (Hoogeind) en grenzen aan het Unesco natuurgebied De Maasheggen met volop fiets- en wandelmogelijkheden, op ca. 800 meter van de Maas. Op relatief korte afstand liggen Gennep (3 km), Boxmeer (5 km) en Cuijk (6 km).

 

De omvang van de kavels is zeer ruim en biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een woning met een maximum inhoud van 750 m³ met een goothoogte van 5,5 meter en een nokhoogte van 10 meter. Een bijgebouw mag worden gerealiseerd met een oppervlakte tot 95 m².

Kavel 1 ± 1.400 m² koopsom € 259.000,- v.o.n.
Kavel 2 ± 1.700 m² koopsom € 269.000,- v.o.n.
Kavel 3 ± 2.000 m² koopsom € 285.000,- v.o.n. IN OPTIE

  


De percelen zijn uitermate geschikt voor mensen die ruimte en vrijheid zoeken in een dorpse en landelijke omgeving met op korte afstand de voorzieningen van plaatsen zoals Gennep, Boxmeer en Cuijk, maar ook op ca. 25 autominuten van Nijmegen.

De procedure voor het bestemmingsplan is in voorbereiding. Dit betekent dat het een aantal maanden zal duren voordat de grond beschikbaar gaat komen.


Laat u informeren over de details van deze procedure door contact op te nemen met Twan Poels.Door: Linda Huisman
Bron:


Terug naar het overzicht