Kerstgroet en 2018 in vogelvlucht

Het jaar is alweer bijna om. Twaalf maanden waarin de woningmarkt nog steeds volop in beweging is. En ook voor komend jaar zijn de voorspellingen positief. Bij Schep Makelaardij zijn we trots op de succesvolle begeleiding die we hebben mogen doen bij de koop- en verkooptrajecten van onze klanten. In het filmpje komen enkele voorbeelden voorbij, maar elke succesvolle bemiddeling in 2018 is voor ons waardevol en motiveert om in 2019 het minstens zo goed te gaan doen voor de cliënten die op ons vertrouwen.

In deze nieuwsbrief geven we een korte toelichting op enkele actuele zaken. In 2021 gaat de omgevingswet in werking, een regeling die op vele vlakken consequenties kan hebben. Bijvoorbeeld als er plannen zijn voor een functiewijziging. Maar ook als er sprake is van staking of onteigening komt er veel op u af. Deskundige begeleiding neemt de last van uw schouders af en kan bovendien zorgen voor een maximale financiële compensatie.

We wensen al onze relaties een geweldige slotmaand van alweer een bewogen jaar en hopen in het komende jaar weer een hoop succes- en nieuwsverhalen met u te mogen delen. Onze website is voorzien van extra nieuwspagina’s juist over gevoelige thema’s als functiewijziging, onteigening en bedrijfsbeëindiging. Zo hoeft er ook in de komende twaalf maanden niemand voor verrassingen te staan.

Ons doel is om in 2019 iedereen weer optimaal te adviseren en begeleiden. We zijn er in elk geval nu al klaar voor! Prettige kerstdagen en een mooi uiteinde.

Harold van RooijTerug naar het overzicht