Verkocht
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL
IJsseldijk-Noord 232
€495.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Eengezinswoning,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 103 m2
Overige inpandige oppervlakte 20 m2
Perceeloppervlakte 4.560 m2
Inhoud 503 m3

Indeling

Slaapkamers 3
Verdiepingen 2
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232 OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - IJsseldijk-Noord 232

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL
IJsseldijk-Noord 232
€495.000,- k.k.


Net buiten het centrum van Ouderkerk aan den IJssel ligt deze vrijstaande woning met garage, schuur en weiland op een ruim perceel grond (totaal ruim 4.500 m2).

De woning ligt aan de dijk en heeft rondom een fraai perceel grond. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een tuin met diverse fruitbomen en aan de achterkant bevindt zich een perceel weiland wat geschikt is voor het houden van hobbydieren of enkele paarden. Naast en achter de woning is voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren op eigen terrein. Vanuit de woning en vanaf het terras kijkt u schitterend weg over de weilanden. Rondom de woning is de waterkant voorzien van een hardhouten schoeiing. Tevens is er aan het water een vlonder, waar het in de zon heerlijk toeven is.

De woning is gebouwd in 1978 en verkeert in goede staat en is goed onderhouden. Binnen biedt de woning verrassend veel ruimte. Op de bovenverdieping is de helft van de ruimte verbouwd naar een fijne, lichte slaapkamer. De andere zijde van de verdieping kan eenvoudig ook worden omgebouwd naar een dergelijke (slaap)kamer. Op die manier kan er nog een flink aantal m2 worden toegevoegd aan het woonoppervlak. Op het dak liggen 18 zonnepanelen. Deze leveren voor de huidige bewoners meer dan voldoende capaciteit.

De ruimtes binnen en buiten maken dit object uniek en bieden enorm veel mogelijkheden. Maak vooral een bezichtigingsafspraak om dit zelf te ervaren.

Indeling woning:
Entree middels zeer ruime gang/hal. Toegang tot de lichte woonkamer met diverse raampartijen. Vanuit zowel de woonkamer als de gang kunt u de keuken betreden. Op de begane grond bevindt zich een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Er is een separaat toilet. Aan de andere zijde van de woning bevinden zich 2 ruime slaapkamers.
Op de verdieping bevindt zich een ruime, lichte slaapkamer met veel bergruimte achter de knieschotten. Het andere deel van de verdieping is nog niet verbouwd tot kamer. Dit kan echter eenvoudig worden gerealiseerd om zo veel extra ruimte te creëren.

Garage:
Naast de woning bevindt zich een ruime aanpandige garage, voorzien van verwarming, elektra en water.

Schuur:
Naast de woning staat een recent gebouwde schuur (2013). Deze is voorzien van een elektrische sectionaaldeur van 4.10 meter breed en aan de zijkant een loopdeur. De schuur is geïsoleerd en voorzien van water, elektra en verwarming. In de schuur bevindt zich nog een ruime verdieping. Door de ruimte en kwaliteit zijn er diverse doeleinden denkbaar.

Weiland:
Het weiland is volledig omsloten door water. Aan de voor- en zijzijde bevinden zich kwalitatief zeer goede weidehekken als toegang/afsluiting. Deels is het weiland voorzien van een hardhouten schoeiing. Achter op de wei staat een voormalig strandhuisje ter opslag. Deze is ook aangesloten op elektra. Het met hekwerk afgezette stuk is thans in gebruik als moestuin. Het weiland is toegankelijk via een eigen brug die ook geschikt is voor tractor en vrachtwagen.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden woning met diverse mogelijkheden
- 18 zonnepanelen
- Parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein
- Weiland geschikt voor het houden van dieren
- Ruime schuur, geschikt voor diverse doeleinden
- Fraai en wijds uitzicht over de omgeving
- Hardhouten brug en schoeiingen
- Elektrisch bedienbare screens voor de ramen op de zuid-westzijde

Bebouwing

Soort woonhuis Eengezinswoning,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 103 m2
Overige inpandige oppervlakte 20 m2
Perceeloppervlakte 4.560 m2
Inhoud 503 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Buitenzonwering, dakraam, zonnecollectoren

Energie

Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Aangebouwde stenen garage, geen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x