Verkocht
OUDENHOORN
Tussenweg 9
€950.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Landhuis,
vrijstaande woning
Woonoppervlakte 448 m2
Overige inpandige oppervlakte 390 m2
Perceeloppervlakte 29.070 m2
Inhoud 3.200 m3

Indeling

Slaapkamers 2
Verdiepingen 2
OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9 OUDENHOORN - Tussenweg 9

OUDENHOORN
Tussenweg 9
€950.000,- k.k.


Welkom op camping Zonnehoeve!

Met veel genoegen bieden wij u deze ruime en rustig gelegen familiecamping aan.
De camping heeft 40 zeer ruime (>100 m2) campingplaatsen met ieder een eigen stroomaansluiting en is voorzien van nieuwe sanitaire voorzieningen (2018) bestaande uit 5 douches, 4 toiletten, 2 wascabines en 6 wasbakken. Op dit moment wordt alles 100% verwarmd door zonne-energie.
Op de velden zijn diverse speelplekken ingericht voor de kinderen, er is een ingerichte recreatieruimte en een zwembad. Doordat de camping thans ecologisch wordt beheerd is er sprake van een rijke flora en fauna. Dit geeft de gasten een echte natuurbeleving.

Bij de camping is er tevens een heerlijk vakantiehuis met eigen ingang, omheinde tuin en terras. Er is een eetkeuken, woonkamer en twee slaapkamers en een badkamer. Op dit moment is het huis ingericht voor 6 personen. Het huis is in 2014 gerenoveerd en heeft een nieuwe badkamer en keuken.

Op het terrein bevinden zich diverse fruit- en notenbomen. Achter op het terrein is een voedselbos aangelegd en een kruidentuin. Tevens zijn hier diverse bloemen gezaaid ter ondersteuning van bijen en overige insecten.

Ten slotte zijn er nog een aantal ruime schuren die op diverse manieren bruikbaar zijn.

Kijk ook vooral op de website van de camping svrcampingzonnehoeve.nl voor meer informatie en Booking.com (Vakantiehuis De Groene Specht te Oudenhoorn) voor reviews.


Ligging:
Oudenhoorn is gelegen op Voorne-Putten. Dit is het eerste eiland onder Rotterdam. In de directe nabijheid liggen de zee, strand en duinen tussen Rockanje en Oostvoorne, maar ook de historische vestingssteden Brielle en Hellevoetsluis. U kunt hier ook heerlijk genieten van de rust en ruimte in de natuurgebieden Bernisse en Beningerslikken.
De hele omgeving rond de camping is voorzien een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. En het dichtstbijzijnde strand is op slechts 5km. Op enkele minuten lopen van de camping komt u al in de natuur. De omgeving is ook een walhalla voor vogelliefhebbers.
De camping zelf ligt praktisch aan het Haringvliet. Dit maakt onderdeel uit van het grootste natuurgebied van Nederland; de NLDelta (zie de website nldelta.nl). Door de gedeeltelijk open sluizen zwemmen er zelfs weer zeehonden in het Haringvliet en vanuit Duitsland is er onder meer zalm uitgezet dat eveneens haar weg zal vinden naar dit water. Kortom, een uniek ecosysteem dat in de toekomst ook steeds verder zal worden uitgebreid en een grote rol zal spelen in het toerisme binnen de regio.

Samengevat; de camping ligt in een ideale omgeving voor een brede doelgroep aan vakantiegangers met voor elk wat wils. Natuur, strand, historische stadjes, sport en cultuur bevinden zich allemaal op steenworp afstand.

Bebouwing

Soort woonhuis Landhuis,
vrijstaande woning
Woonoppervlakte 448 m2
Overige inpandige oppervlakte 390 m2
Perceeloppervlakte 29.070 m2
Inhoud 3.200 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 2

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Garage Geen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x