Verkocht
LEKKERKERK
Tiendweg-West 31
€1.250.000,- k.k.
Ontdek deze woning Neem contact op

Bebouwing

Soort woonhuis Landhuis,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Woonoppervlakte 389 m2
Overige inpandige oppervlakte 91 m2
Perceeloppervlakte 19.845 m2
Inhoud 1.408 m3

Indeling

Slaapkamers 5
Verdiepingen 3
LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31 LEKKERKERK - Tiendweg-West 31

LEKKERKERK
Tiendweg-West 31
€1.250.000,- k.k.


Bebouwing
Soort woonhuis                      : een royaal landhuis, tuin, erf, bijgebouwen en weiland
Bouwjaar landhuis                  : 1991
Woonoppervlakte:                  : circa 389 m2
Inhoud landhuis                     :circa 1.408 m3
Oppervlakte bijgebouw          : circa 75 m2
Perceeloppervlakte                :19.845 m2
 
In het fraaie buitengebied van Lekkerkerk, gemeente Krimpenerwaard, ligt dit prachtige riet gedekte landhuis uit 1991. Een robuust en traditioneel gebouwd huis waar het ontzettend fijn wonen is. De architect heeft een huis ontworpen waarbij perfect rekening is gehouden met licht en zicht op de kavel en de omgeving.

Een oase van rust met uitzicht aan de achterzijde vanuit de woonkamer, maar ook vanaf het balkon van de slaapkamer over het prachtige polderlandschap. Het perceel van bijna 2 hectare geeft natuurlijk de mogelijkheid om meerdere paarden te houden. Ten westen van de woning ligt een smaakvol aangelegde tuin waar u, met de middag- en avond zon vanaf het onderheide terras kunt genieten. Voor het huis is er parkeergelegenheid en een dubbele garage welke ook geschikt is te maken als woonruimte of kantoor.

Wilt u wonen en werken in een schitterende omgeving die veel privacy biedt? Grijp dan uw kans en kom dit mooie landhuis bekijken. Wij geven u graag een rondleiding om te laten zien wat het u te bieden heeft.

Ligging
Gelegen aan de rustige Tiendweg West, op fietsafstand van de kern van Lekkerkerk, met goede voorzieningen. Met een klein halfuurtje bent u met de auto in het centrum van Rotterdam of Gouda. Dit maakt de locatie zeer geschikt voor mensen uit de regio Groot Rotterdam en de Krimpenerwaard.

Woning
Via een elektrisch, op afstand bedienbaar, hekwerk, krijgt u toegang tot het erf met parkeergelegenheid voor het huis. Ten westen een mooie tuin en ten oosten een pad naar achteren. Hier staat een paardenstal met 5 paardenboxen en twee duiventillen en natuurlijk het aangrenzende weiland.

De traditionele woning met riet gedekte kap is bijzonder degelijk gebouwd. Aan de voorkant een dubbele garage met daarboven een prettige ruimte, nu in gebruik als snookerruimte.
Via de voordeur komt u in de woning, vanaf de voordeur is er direct een zichtlijn door de hele woning. De begane grond heeft een Travertin natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming. De fijne woonkeuken heeft een gezellige Oostenrijkse zit-/eethoek en de keukendeur grenst aan de tuin.
De grote woonkamer heeft door de indeling meerder gedeeltes, een gezellige zithoek bij de haard, een ronde tuinkamer met glas waar u heerlijk kan wegkijken de tuin maar ook de polder in en een gedeelte waar u een lange tafel kunt opstellen voor als er een groot gezelschap komt eten. Aan de woonkamer grenst ook een gedeelte wat in gebruik was als kantoor, dit gedeelte kan afgesloten worden door een schuifwand. Dit gedeelte zou ook fantastisch dienst kunnen doen als buitenkamer, keuken, veranda.
Verder is er beneden een ruime slaapkamer met aangrenzend een badkamer.

De woning heeft ook een ruime kelder, enorm goed geschikt als wijnkelder.

Op de verdieping, een ruime gang, in alle kamers is veel bergruimte aanwezig onder het schuine gedeelte van de kap. Een hele ruime slaapkamer aan de voorzijde, een erg prettige slaapkamer met ruime dakkapel aan de tuinzijde en daar tegenover een badkamer. Dan is er nog een tweede ruimte om te douchen en aan de achterzijde een grote slaapkamer met enorme vide, vanaf hier kijkt u prachtig de polder in.

De woning is van goede kwaliteit en biedt u mogelijkheden om helemaal naar uw eigen smaak te verbouwen. In de video treft u een visualisatie hoe een en ander kan worden vorm gegeven. Graag laten we u dit in de woning zelf ervaren door middel van een 3D-presentatie.

Schuur
Deze schuur is ingedeeld met 5 paardenboxen en meet 6 bij 16 m1 in hout opgetrokken en met een golfplaten dak. Achter de schuur staan nog 2 duiventillen van hout.

Bijzonderheden
-  Riet gedekt landhuis met veel kwaliteit uit 1991
-  Woonoppervlak  circa 389 m2
-  Inhoud circa 1.408 m3
-  Betonnen verdiepingsvloer
-  Groot perceel, 19.845 m2
-  Paardenstal met 5 boxen
-  Onderheid terras
-  Goed doordachte architectuur.
-  Fraaie tuin en polderbeleving
-  Parkeerterrein en dubbele garage voor het huis

Bebouwing

Soort woonhuis Landhuis,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Woonoppervlakte 389 m2
Overige inpandige oppervlakte 91 m2
Perceeloppervlakte 19.845 m2
Inhoud 1.408 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Buitenzonwering, tv kabel, schuifpui, rookkanaal

Energie

Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Aangebouwde stenen garage, garage mogelijk

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan op zoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x

We bellen u!

Uw woning, BOG of agrarisch object verkopen? Of heeft u een andere vraag? We nemen spoedig contact met u op.

Het formulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

x