Verkocht
GROOT-AMMERS
Julianastraat 41
€875.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Woonoppervlakte 365 m2
Overige inpandige oppervlakte 65 m2
Perceeloppervlakte 1.133 m2
Inhoud 1.250 m3

Indeling

Slaapkamers 2
Verdiepingen 2
GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41 GROOT-AMMERS - Julianastraat 41

GROOT-AMMERS
Julianastraat 41
€875.000,- k.k.


Op de hoek van de Juliana- en de Beatrixstraat staat dit bijna nieuwe huis, bouwjaar 2015, met alle voorzieningen in de nabijheid. De woning is verrassend groot met een inhoud van circa 1.250 m3 en een woonoppervlakte van circa 365 m2.

Deze onberispelijke woning kan daarom naast wonen ook prima met kantoor- of praktijkruimte gecombineerd worden. Ook een flinke hobbyruimte, mantelzorg, kangaroewoning of huisvesting voor een groot gezin zijn zeker mogelijke opties.

Het huis is traditioneel gebouwd op een ruime kavel van 1.133 m2. Om het huis ligt een keurig verzorgde tuin met aan de voorkant ruim uitzicht, een voordeur aan de Beatrixstraat en een inrit met carport en garage aan de Julianastraat. Achter de woning ligt een mooie tuin met veel privacy waar je naar veel groen kijkt en er geen inkijkende buren zijn. Voor de liefhebbers van Koikarpers is er in de achtertuin een diepe en mooie afgewerkte betonnen “Koi”-vijver aanwezig.

De woning is van een bijzonder afwerkingsniveau, aan techniek en comfort ontbreekt er niets, graag laten wij u dat ervaren tijdens een bezichtiging.

Indeling begane grond:
Entree achter de dubbele voordeur, een hal met imposante vide en woonhuislift, vanuit de hal een woonkamer met veel ramen (licht en zicht), een keuken met kookeiland en deur naar het terras. Vanuit de keuken is ook bereikbaar de bijkeuken en kantoor (circa 14 m2).
Aangrenzend aan de woonkamer (circa 44m2) en de keuken (circa 19 m2) is de hobbyruimte van maar liefst circa 49 m2. Vanuit de hobbyruimte zijn er dubbele deuren naar het terras. Aan de hobbyruimte grenst nog een (hobby)ruimte van circa 23 m2 en een garage (circa 30 m2). De meetinstructie voor makelaars geeft aan dat een deel van deze m2 niet als woonoppervlakte maar als inpandige bergruimte gekwalificeerd moeten worden. In dit geval kun je ook bedenken garage + 2x hobby ruimte = makkelijk bijvoorbeeld 1 mantelwoning of kantoor van 100 m2 !

Aan de garage grenst nog een carport en een techniekruimte (met ook werkelijk veel techniek voor een uitstekend klimaat in de woning). Vanuit de garage is er een extra trap naar de verdieping.

Indeling verdieping
Vanuit de hal is er een trap met glazen treden naar de vide / verdieping en een liftinstallatie! Op de verdieping een ruime overloop, een slaapkamer met aangrenzend een badkamer, een slaapkamer circa 43 m2 met grote kledingkasten. Een separate grote badkamer met prachtig sanitair. Dan is er nog 2x een grote berging en een technische ruimte / zolder maar beter gezegd nog circa 65 m2 nog in te delen “woonoppervlakte”.

Typerend voor de ruimte op de verdieping en het huis is, dat het geen dakkapellen heeft. Aan daglicht ontbreekt het niet vanwege de aanwezige lichtkoepels in het platdakgedeelte.

Kortom, een heerlijk royaal gezinshuis met veel mogelijkheden maken het woongenot tot een mix van comfort, stijl en luxe.

Het daglicht en het wegkijken vanuit het huis geven een mooie open sfeer.

De woning beschikt over een oprit voor meerdere auto’s en heeft bovendien nog een carport en een inpandige garage.

Het hoge afwerkingsniveau, klimaatbeheersing, alarm, tuinaanleg en de op meerdere manieren naar eigen hand te zetten indeling van het huis waarborgen een optimaal wooncomfort.

De kernkwaliteiten van deze woning:
* heerlijke luxe afgewerkte familiewoning
* de fraaie ligging
* mogelijkheid voor kantoor, of praktijk aan huis
* zeer goede nieuwbouwstaat
* mooie ruime tuin
* energie zuinig label A

Oplevering in overleg.

VERKOOP VAN DEZEWONING DOEN WIJ COLLEGIAAL MET HOFSTEDE MAKELAAARDIJ

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
vrijstaande woning
Bouwjaar 2015
Woonoppervlakte 365 m2
Overige inpandige oppervlakte 65 m2
Perceeloppervlakte 1.133 m2
Inhoud 1.250 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 2
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, alarminstallatie, lift

Energie

Isolatie Volledig geïsoleerd
Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin Tuin rondom
Garage Inpandige garage, carport

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x