GOUDERAK
Kattendijk 151
€695.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Eengezinswoning,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1976
Woonoppervlakte 162 m2
Perceeloppervlakte 4.880 m2
Inhoud 654 m3

Indeling

Slaapkamers 5
Verdiepingen 2
GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151 GOUDERAK - Kattendijk 151

GOUDERAK
Kattendijk 151
€695.000,- k.k.


Bebouwing
Soort woonhuis: villa

Woonoppervlak villa: 162 m²
Oppervlak externe bergruimte: circa 22 m²
Perceeloppervlakte: 4.880 m² (waarvan 2.455 m2 water )
Inhoud: 654 m³

Indeling villa
Aantal kamers: 7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers: 1
Aantal woonlagen: 2 woonlagen

Fantastisch wonen aan je eigen water!
Hier woon je heerlijk aan het water, zwemmen, vissen en uitkijken over je eigen (wiel) water dat geeft deze woning een extra dimensie.

Een jaren zeventig woning met veel kwaliteit en degelijk gebouwd. De architect had de plek van de woning goed opgenomen en heeft echt een woning voor deze plek ontworpen. Namelijk veel glas en een woonbeleving richting het water. Het onderheide huis staat er nog origineel bij en met enkele aanpassingen is de woning naar eigen smaak te bewonen, immers het casco staat als een huis.
Het water leeft altijd, ieder seizoen komt hier echt voorbij. Als u naar het water kijkt met op de achtergrond een klein bosje zal het u niet gebeuren dat er geen vogels te zien zijn. Je woont hier midden in de natuur die nodigt uit tot volop genieten. Voor vogelaars is het een Eldorado.

Is uw interesse gewekt? Kom deze woning bezichtigen en ervaar zelf wat deze villa en de omgeving u te bieden heeft.

Ligging
Gelegen op korte afstand van het dorp Gouderak en de stad Gouda met als achterland de mooie Krimpenerwaard met een aantrekkelijk veenweidegebied tussen Gouda, Rotterdam en Utrecht met prachtige vergezichten.

Woning
Het huis op een perceel is 4.880 m² (waarvan 2.455 m2 water) is royaal te noemen. De entree is enorm, een royale hal met vide, hardhout, schoonmetselwerk, gaderobe, zoals dat hoorde in de jaren zeventig. De woonkamer heeft een originele imposante erker, met veel glas dus veel licht en natuurlijk geniet u hierdoor maximaal van het adembenemende uitzicht. In de woonkamer ligt een prachtige Noorse leistenen vloer en staat een open haard met flinke schouw. Bij de houten schuifpui ligt het terras op het zuiden, vanaf hier loopt u ook zo de tuin in naar de steiger in het water. De keuken is aan de woonkamer en met daarnaast een royale bijkeuken. Op de begane grond is nog een kamer aanwezig, geschikt als slaapkamer met direct aangrenzend de badkamer. De slaapkamer kan natuurlijk ook als kantoor, hobby- of praktijkruimte fungeren. Buitenom is deze ruimte ook bereikbaar .
Op de verdieping natuurlijk een grote overloop / vide. Aan de kant van het water een enorme kamer met balkon en een glaspartij tot in de nok van het huis. Prachtig licht komt hier naar binnen. Verder een bergkamer (die met een dakkapel prima als slaapkamer kan functioneren), en dan nog 2 slaapkamers met deuren naar een balkon.

Perceel
Onderaan de afrit van de dijk is er ruimte om meerdere auto’s te parkeren. Op het perceel staat een garage van steen gebouwd met een zadeldak met pannen gedekt en ideaal als bergruimte.
De tuin rondom de villa met aan de voorkant bij de garage een perceel gras / dijktalud, geschikt om enkele schapen te houden. De tuin ligt ideaal aan het water en op de zon met een mooie steiger en een zitkuil met buitenhaard. Buiten wonen optima forma!
Over het perceel is woonhuis nummer 149 ontsloten middels een recht van weg.

Bijzonderheden
- Prachtige vintage villa met authentieke seventies uitstraling
- Kwalitatief goed, voorzien van hardhouten kozijnen, dubbel glas geglazuurde dakpannen
- Eenvoudig om te turnen naar look en feel 2019!
- Gelegen aan je eigen natuurgebied / zwem-, vis-, schaatswater.
- Prachtige Noorse Flagstone vloer
- Separate garage

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Bebouwing

Soort woonhuis Eengezinswoning,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1976
Woonoppervlakte 162 m2
Perceeloppervlakte 4.880 m2
Inhoud 654 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Buitenzonwering, rookkanaal

Energie

Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Vrijstaande stenen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x