Verkocht
BERGAMBACHT
Lekdijk-West 125
€825.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 208 m2
Overige inpandige oppervlakte 38 m2
Perceeloppervlakte 7.495 m2
Inhoud 871 m3

Indeling

Slaapkamers 4
Verdiepingen 3
BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125 BERGAMBACHT - Lekdijk-West 125

BERGAMBACHT
Lekdijk-West 125
€825.000,- k.k.


Vintage villa met adembenemend panorama!
Hier woont u letterlijk op niveau, de belangrijkste woonlaag is op de eerste verdieping om alles uit het weidse uitzicht te halen! Dit geeft een niet te beschrijven X-factor in de woonbeleving. Vanuit de woonkamer, keuken en de master bedroom beleeft u de fenomenale schoonheid van de natuur van de Krimperwaard.

Deze villa heeft totaal drie woonlagen en is met veel kwaliteit gebouwd in 1978 en ligt op korte afstand van het dorp Bergambacht.

Op het ruime terrein zijn inloopstallen geschikt voor 5 pony’s of 4 paarden direct aangesloten op een (longeer) paddock en een ruim weiland. Vanuit de woning heeft u altijd zicht op uw dieren. Het perceel in eigendom is 7.495 m2 en een perceel dijktalud van 3.000 m2 kunt u huren voor €400,- per jaar van het Hoogheemraadschap.

Vintage? Deze ruime woning is erg goed en degelijk gebouwd, split-level met veel kwaliteit. De architect heeft een tijdloos woonconcept gerealiseerd met aandacht voor zicht en licht. Met enige aanpassingen is het huis weer modieus. Daarbij leent de woning zich ook nog eens goed om aan- en uit te bouwen.

Ligging
Hier woont u aan de rand van een beschermd natuurgebied, dus blijvend vrij uitzicht! De grutto, scholekster en de kievit zijn voornamelijk uw buren. Privacy, wandelen, fietsen, tochten maken te paard, dat is deze villa ten voeten uit. Genieten van het schitterende, weidse uitzicht en toch nabij de steden Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Woning
Het royale volwaardige woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping. Vanaf het ruim bemeten balkon/terras geniet u van het adembenemende uitzicht over het polderlandschap. De woning is goed onderhouden en alle voorzieningen functioneren. U kunt de woning direct betrekken.

Indeling
Begane grond: entree, hal, vide, ruime bijkeuken op voordeur-niveau. Vanaf de entree enkele treden naar beneden komt u in een gang met een ruime slaapkamer, een doucheruimte, een separaat toilet en nog een grote slaapkamer (voorheen 2). Vervolgens nog een technische ruimte.

1ste verdieping (woonlaag)
Vanaf de voordeur omhoog is links de woonkamer met een grote raampartij tot in de nok waardoor u groen wegkijkt naar dijktalud/paddock en er veel licht en lucht naar binnen komt. Vanuit een tweede raampartij heeft u altijd zicht op de wei. Een open haard is aanwezig en een draaibare houtkachel, een eyecatcher die de hele verdieping prettige warmte geeft. Vanuit de woonkamer kunt u direct het terras op; een
uitzichtpodium over de gehele lengte van het huis. De separate keuken grenst aan de woonkamer en daar beleeft u natuurlijk ook het panorama. U kunt direct het terras op voor al fresco dining. Dan is er nog een zeer ruim bemeten slaapkamer met directe toegang tot het terras, uiteraard met inloopkast en ruime badkamer. Ook is er een separaat gastentoilet.

2de verdieping
Overloop, slaap-/werkkamer met prachtig uitzicht over natuurgebied de Nespolder. Er is ook een ruime bergruimte.

Bijgebouwen
Voor de paarden/pony’s is er een grote (vier-deurs) stal en een losse inloopstal, compleet met asbestvrije daken en elektriciteit. De paardenboxen grenzen zowel aan de ruime paddock als aan een weide. De houten schuur/garage is nabij het huis. Deze carport is alleen aan de voorzijde open en ideaal voor het parkeren van meerdere auto´s, een paardentrailer en (hout)opslag.
Achter de garage is een door water omsloten weitje met een authentiek stalletje. Ideaal voor het houden van kleine dieren zoals schapen of geiten.

Tuin
De ruime tuin ligt rondom het huis en biedt veel privacy. Er zijn diverse mooie fruitbomen en er is een moestuin waarin u heerlijk en gezond uw eigen groentes kunt verbouwen. Naast de voordeur is een kruidentuintje.

Bijzonderheden
- Zorgvuldig onderhouden vintage villa.
- Architectonisch extreem goed doordacht ontwerp.
- Kwalitatief en degelijk gebouwd met hardhouten kozijnen en volledig dubbel glas.
- Onafhankelijk bouwkundig rapport aanwezig dat de kwaliteit onderschrijft.
- Direct bewoonbaar en eenvoudig aanpasbaar aan eigen smaak.
- Gelegen aan de rand van beschermde natuur en stiltegebied.
- Blijvend panoramisch uitzicht over honderden hectares weiland / natuurgebied.
- Prachtige Noorse leistenen vloer, tijdloos en onderhoudsvriendelijk.
- Inloopstallen voor paarden/pony’s, schuur voor auto’s/trailer, (schapen)schuurtje
- Heerlijke wandelingen of buitenritten in de nabij gelegen natuur.
- Glasvezel wordt aangelegd in 2019.
- Aangesloten op aardgas.
- Wel wegkijken maar niet bekeken worden!DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten.
Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 208 m2
Overige inpandige oppervlakte 38 m2
Perceeloppervlakte 7.495 m2
Inhoud 871 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Dakraam, rookkanaal

Energie

Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Vrijstaande houten garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x