BERGAMBACHT
Benedenberg 15
€945.000,- k.k.
Ontdek deze woning Neem contact op

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
vrijstaande woning
Bouwjaar 2002
Woonoppervlakte 148 m2
Perceeloppervlakte 8.650 m2
Inhoud 534 m3

Indeling

Slaapkamers 4
Verdiepingen 2
BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15 BERGAMBACHT - Benedenberg 15

BERGAMBACHT
Benedenberg 15
€945.000,- k.k.


Uit het keukenraam van dit moderne huis kijk je naar de molen van Bergambacht. De locals weten het dan, deze moderne vrijstaande woning staat op loopafstand van het centrum van Bergambacht.
Het is een modern kwalitatief huis met de mogelijkheid om bij huis paarden of andere dieren te houden op een mooi ruim perceel van 8.650 m2.

Dit vrijstaande huis is in 2002 gebouwd en volledig geïsoleerd. Energielabel A ! Achter het huis staat een paardenstal met 4 ruime paardenboxen.
Op het dak van deze stal zijn in 2020 26 zonnepanelen gelegd, waarvan de opgewekte energie maar liefst 7,4 MWh per jaar oplevert.

De paardenstal kan natuurlijk ook worden gebruikt voor andere hobby’s. Het perceel van de woning, tuin, stallen, paddock en stuk weide meet 4.700 m2. Daarachter is nog een weiland aanwezig (naast de schaatsvijver) van 3.950 m2.
Om u de keuze te geven over hoeveel land u bij de woning wil, wordt het achterste deel optioneel erbij aangeboden voor €50.000,- extra (aan u de keus)

Algemeen:
Het is een goed onderhouden woning en voelt bijna als nieuw. De keuken is vernieuwd in 2018 en van alle gemakken voorzien. Een prachtige keuken zeker, maar het mooiste van de keuken is toch eigenlijk het uitzicht door het keukenraam naar de molen of naar je eigen polder. De woonkamer is aan de voorkant van het huis en hier schijnt de zon door de flinke raampartijen lekker naar binnen. Het huis voelt zonnig en lekker ruim aan. Tussen de woonkamer en de keuken is de hal met de trap, voordeur en niet te vergeten de deur naar het kantoor, een fijne werkplek beneden.

Beneden is ook nog een bijkeuken en wasruimte aanwezig. Een slaapkamer en badkamer beneden zijn dus eenvoudig te realiseren opties. Voor de liefhebbers van nog ruimer, er ligt een bouwplan om het huis fors uit te breiden.

Verdieping:
Boven voelt het huis huis ook erg ruim, dat komt natuurlijk door de dakkapel met kunststof kozijnen die bijna de hele lengte van de woning bestrijkt. De verdieping heeft een overloop en 4 ruime slaapkamers en een grote badkamer met douche, ligbad en toilet. Tenslotte is er nog een bergzolder aanwezig.

Perceel:
De paardenstal is in 2007 geplaatst en meet 5 bij 15 (75 m2) en is ingedeeld met een berging en 3 boxen van 3 x 3,5 meter en 1 paardenbox van maar liefst 3 x 5 meter. De emaille waterbakken en waterleiding worden door een warmtedraad beschermd tegen de vorst. Een spuitplaats en mestplaat zijn aanwezig. Dit alles in onderheid. En voor de paarden of andere dieren is er verder nog een fijne gedraineerde paddock met een ruime schuilstal. Achter de paddock begint de weide. Deze is dus uit te breiden met 3.950 m2.

Een groot gedeelte van het perceel heeft een beschoeiing van hardhout.

Kortom:
Heerlijk landelijk gelegen op loopafstand van de kern van Bergambacht.
Bergambacht heeft een diversiteit aan speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen.
Verder zijn er voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen, bibliotheek en een overdekt zwembad. Rotterdam (25 autominuten) en Utrecht (45 autominuten) zijn goed bereikbaar. Het historische Gouda ligt slechts 12 km verderop.


KERNKWALITEITEN

• Modern en kwalitatief huis
• Goed onderhouden
• Label A
• 26 zonnepanelen
• Perceelgrootte naar keuze: 4.700 m2 of liever een groter perceel van totaal 8.650 m2
• Woonoppervlakte circa 148 m2
• Inhoud circa 534 m3
• Ideaal voor mensen die van het buitenleven houden
• Instap klaar object voor de paardenliefhebber

Oplevering in overleg

Vraagprijs € 985.000,- k.k.

Bebouwing

Soort woonhuis Villa,
vrijstaande woning
Bouwjaar 2002
Woonoppervlakte 148 m2
Perceeloppervlakte 8.650 m2
Inhoud 534 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 2

Energie

Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Geen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan op zoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x

Wij bellen u!

Uw woning, BOG of agrarisch object verkopen? Of heeft u een andere vraag? We nemen spoedig contact met u op.

Het formulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

x