VIANEN
Bolgerijsekade 19
€825.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Woonboerderij,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1906
Woonoppervlakte 214 m2
Perceeloppervlakte 2.680 m2
Inhoud 832 m3

Indeling

Slaapkamers 4
Verdiepingen 2
VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19 VIANEN - Bolgerijsekade 19

VIANEN
Bolgerijsekade 19
€825.000,- k.k.


Rust, ruimte en volop natuur!
Heerlijke woonboerderij met inpandig zwembad omringd door natuur!
In het schitterende, landelijke buitengebied op slechts enkele kilometers van Vianen ligt volledig vrij deze bijzondere woonboerderij. Rondom geniet u het uitzicht op de weilanden, grienden, en bosrijke omgeving. Het perceel grond is bereikbaar via eigen vaste brug en ligt geheel als een eiland in het water. Mede hierdoor geeft deze locatie u een goede ontspannen woonbeleving.

Het echte binnen-buiten leven!

Ligging
Omringd door water, aan het einde van de Bolgerijsekade, op circa 7 minuten afstand van Vianen. Mede door de ruime kavel en het weidse uitzicht over de polder, geeft deze locatie een heerlijke rustige woonbeleving. Het grote voordeel van deze locatie is, dat per auto de ontsluiting naar Vianen binnendoor snel bereikbaar is.

Entree
Middels een brug met metalen hekwerk komt u op het eigen perceel grond. Bij de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het betreft een breed perceel met veel ruimte rondom de woning. Op het erf staat een schuur met voldoende ruimte voor tuin gereedschappen. Aan de voorzijde van de schuur is een inpandige sauna aanwezig.

Woning
De woonboerderij is gebouwd circa 1906 en bestaat uit de voormalige boerderij, met grote aanbouw. Op de begane grond zijn alle voorzieningen aanwezig. Zo is er een luxe slaapkamer gerealiseerd, een badkamer, toilet, wasruimte, een woongedeelte en keuken. De woning wordt verwarmd middels radiatoren en een combiketel. De woning is aangesloten op elektra, water, riolering en aardgas.

Indeling begane grond
Via de hoofdentree komt u binnen in de hal welke de verbinding is tussen de boerderij en het vernieuwde woongedeelte. Vanuit de hal kunt u naar toilet, slaapkamer, badkamer, wasruimte, woongedeelte en keuken. Aan de achterzijde van het woongedeelte heeft u een aansluiting naar de sport-/wellness ruimte. Het betreft een riant zwembad met veel luxe. Voor de sportieve badgasten is er een zwemstraler aanwezig, welke u in diverse standen kunt instellen.

Indeling 1e verdieping
Via de hoofdentree komt u in de royale hal, welke een trapverbinding heeft met de 1ste verdieping. Deze verdieping is momenteel opgesplitst in drie verschillende ruimtes. De verdieping is toe aan een vernieuwing.

Schuur
Rondom de schuur is voldoende gelegenheid om optimaal te genieten van de natuur. In de schuur is een luxe sauna aanwezig. Het betreft een schuur met landelijke uitstraling en veel ruimte.

Tuin
Deze tuin is een ‘heerlijkheid’! Zo zijn er diverse fruitbomen aanwezig. Ook zult het u doen verrassen hoe er een verbinding is ontstaan tussen de woning en de tuin. Het echte binnen-buiten leven!

Bijzonderheden:
• Goed bereikbaar vanuit Vianen en Utrecht
• Geheel eigendom zonder overpad
• Veel ruimte in en rondom de woning
• Landelijke ligging, schitterende omgeving
• Woning ligt omringd door water en is middels eigen vaste brug goed bereikbaar.

Deze tekst geeft u een indruk van het object, wij geven u graag een rondleiding of kunnen u nader informatie verstrekken.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Bebouwing

Soort woonhuis Woonboerderij,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1906
Woonoppervlakte 214 m2
Perceeloppervlakte 2.680 m2
Inhoud 832 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Buitenzonwering, dakraam, schuifpui, rookkanaal, zwembad, sauna

Energie

Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Geen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x