Verkocht
SNELREWAARD
Zuid-Linschoterzandweg 2
Prijs op aanvraag
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Eengezinswoning,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1957
Woonoppervlakte 134 m2
Overige inpandige oppervlakte 6 m2
Perceeloppervlakte 7.620 m2
Inhoud 529 m3

Indeling

Slaapkamers 5
Verdiepingen 2
SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2 SNELREWAARD - Zuid-Linschoterzandweg 2

SNELREWAARD
Zuid-Linschoterzandweg 2
Prijs op aanvraag


Meanderend door een idyllisch polderlandschap tussen Linschoten en Oudewater, op 5 minuten afstand van de snelweg A12, aan het mooie het riviertje “de Lange Linschoten“, tegenover Landgoed Linschoten, komt u pas echt thuis.

Op deze fantastische plek bieden wij u te koop aan een goed onderhouden vrijstaand woonhuis op een perceel van 7.664 m2, met totaal 700 m2 aan schuren met heel veel gebruiksmogelijkheden.

Een prachtplek gelegen midden in het ‘Groene Hart’ met de voorzieningen van Woerden, Linschoten en Oudewater op korte afstand, heerlijk wonen voor de buiten liefhebber, de hobby boer, de woon-/thuiswerker en diegene die veel ruimte wenst.

Net voorbij de poort van het Landgoed Linschoten, vooraan in de buurt, bereikt u deze woning welke opvalt door de groen geglazuurde dakpannen. Het is een eenvoudig maar degelijk gebouwd huis, bouwjaar 1957 en in 1969 is er een en dwarskap aangebouwd. De woning is niet onderheid maar staat in de stevige kleigrond en staat keurig recht in de muren welke in spouw zijn uitgevoerd. De verdiepingsvloer is van hout, de kap is met hout beschoten. Deze onberispelijk bewoonde woning heeft de volgende indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet, ruime slaapkamer beneden, zonnige woonkamer met mooi uitzicht de buurt in. De keuken is eenvoudig maar wel ruim en heeft een hoekopstelling en vanuit de keuken is de kelder bereikbaar. Achter de keuken ligt de bijkeuken met achteringang en met aansluiting voor de wasmachine en droger en de cv-installatie (Nefit combiketel 2014).
De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van dubbel glas op de begane grond, op de verdieping zijn enkele ramen nog met enkel glas uitgevoerd.

Eerste verdieping:
Op de verdieping is de woning verrassend ruim, dit komt door een borstwering van ongeveer 80 centimeter voordat de kap schuin gaat. De verdieping heeft een ruime overloop, 4 slaapkamers met een badkamer met douche.
Voorst is er nog en vlizotrap naar de bergzolder.

Fietsenschuur:
Achter het huis staat een stenen schuur die net als de woning groene geglazuurde pannen is gedekt.
Afmetingen 7,03 x 4,15 meter = circa 37 m2 (inclusief vliering)

Stenen schuur met garage:
Naast de garage (met asbest plafond) was de schuur in gebruik als varkensstal, met deels een roostervloer met een mestkelder eronder. De gehele schuur heeft een grote houten zolder, die ook door een borstwering veel bruikbare ruimte geeft. De schuur is in steen opgetrokken en heeft houten spanten en een dak van asbest golfplaten.
Afmetingen: 9,45 x 30 meter = 283 m2

Schuur met pannen dak:
Deze schuur is in 2 gedeelten gebouwd, heeft een stenen voet, daarboven zijn de wanden van hout, de schuur heeft deels een houten zolder en is met keramische dakpannen gedekt. Ook deze schuur was eerder in gebruik als varkensstal en heeft een gedeeltelijke roostervloer en een mestkelder daaronder.
Afmetingen: 8,53 x 29,50 meter = 251 m2

Loods
Achter deze twee schuren staat nog een loods van steen (spouw) gebouwd (1993) en met asbestvrije golfplaten gedekt.
Afmetingen: circa 7,5 x 12,50 meter = 94 m2

Loods:
Opgetrokken in kalkzandsteen en met asbest golfplaten gedekt.
Afmetingen: circa 8 x 4 x 6 meter = 48 m2

Helemaal achter op het perceel is nog een mestkelder gebouwd, met als bovendek kanaalplaten.

De gebouwen staan mooi op de kavel, rondom de gebouwen is ruimte voor een extra ontsluiting, de gebouwen zijn eenvoudig om te zetten naar opslagruimte. Verhuur van dergelijke ruimten is gezien de korte afstand van Woerden en A12 zeker ook een optie.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, eventueel is dit ook nog uit te breiden.

Het gehele perceel heeft een woonbestemming.

Alle of een gedeelte van de gebouwen afbreken en op deze prachtige plek een mooi nieuw woonhuis realiseren is zeker ook een te overwegen optie.

Kortom een mooie kans voor hen die hoge eisen stellen aan een woon-/en leefplek.

Graag zien wij u tijdens een bezichtiging van dit landelijke object.

Kernwaarden:
• Circa 134 m2 woonoppervlakte (plus heel veel m2 uitzicht!)
• Inhoud circa 529 m3
• Circa 700 m2 “schuur” mogelijkheden
• Erg geschikt voor ondernemers die graag de eigen zaak aan huis wensen
• A1 locatie voor een nieuw te bouwen huis.
• Kavel met mooie diepte / breedte van ruim 7.260 m2
• Prachtige plek vooraan in de mooi buurt
• Het geheel is prima onderhouden

Oplevering: in overleg

Bebouwing

Soort woonhuis Eengezinswoning,
vrijstaande woning
Bouwjaar 1957
Woonoppervlakte 134 m2
Overige inpandige oppervlakte 6 m2
Perceeloppervlakte 7.620 m2
Inhoud 529 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Buitenzonwering, rookkanaal

Energie

C.V.-ketel Nefit (Eigendom, Combiketel, 2014)
Verwarming C.v.-ketel
Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuin Voortuin, zijtuin
Garage Vrijstaande stenen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x