Verkocht
MONTFOORT
Vrouwenhuisstraat 5
€895.000,- k.k.
Ontdek deze woning Neem contact op

Bebouwing

Soort woonhuis Herenhuis,
halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1880
Woonoppervlakte 239 m2
Overige inpandige oppervlakte 22 m2
Perceeloppervlakte 423 m2
Inhoud 1.015 m3

Indeling

Slaapkamers 3
Verdiepingen 3
MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5 MONTFOORT - Vrouwenhuisstraat 5

MONTFOORT
Vrouwenhuisstraat 5
€895.000,- k.k.


In het centrum van Montfoort op een zeer ruim perceel van 423 m2, bieden wij aan een zeer goed onderhouden “Herenhuis” met separate garage met verdieping.

Montfoort is een fantastische plek om te wonen, te recreëren en te leven. Gelegen ten zuidwesten en grenzend aan Utrecht. De Hollandse IJssel stroomt er doorheen en de voorzieningen zijn prima op peil. De snelwegen A-12 en A-2 liggen op nog geen 10 minuten afstand. Het treinstation in Woerden ligt op circa 8,5 km afstand.

Informatie over het pand:
Op het pand zit een ruime bestemmingsmogelijkheid. Voormalig in gebruik geweest als kapsalon en als woning en de koper heeft de mogelijkheid het geheel als woonhuis te gebruiken of een combinatie van wonen en werken, hetzij kantoor of winkel.
De woning heeft een rijke geschiedenis, onder andere is het de woning geweest van de hoofdonderwijzer van de toenmalige jongensschool.
Het oorspronkelijke bouwjaar is 1880, maar er is altijd fors geïnvesteerd in onderhoud en comfort aanpassingen. Het energielabel van het pand is B en de woning levert via een 20-tal zonnepanelen voldoende energie op voor eigen gebruik.
Laat je verrassen door de hoeveelheid ruimte die dit pand biedt, mooie hoge plafonds en fraaie details. De prachtige 22 m diepe tuin geeft altijd een plek in de zon of een schaduwplek. Voor de garage is er nog parkeergelegenheid voor twee auto’s.

Indeling begane grond:
Entree, hal, speelkamer van circa 25 m2 met achtergelegen complete woon-/eetkeuken, vanuit de hal is er een aparte toegang naar de kelder van circa 22 m2, waarin veel opslag mogelijkheid is en een opstelplaats voor een wasmachine en een droger. Aan de andere zijde van de hal is een ruime kamer van circa 40 m2 met aansluitend een bijkeuken.

Eerste verdieping:
Deze is thans ingedeeld als woonverdieping met centraal een ruime overloop, woonkamer van circa 30 m2, keuken, 3 slaapkamers (respectievelijk 25 m2 met balkon en garderobe ruimte, 14 m2 en 8 m2). De complete badkamer heeft een hoekligbad, aparte douche een toilet en dubbele wastafels.

De vrijstaande stenen garage heeft een oppervlakte van 22 m2 begane grond en 18 m2 op de eerste verdieping (looplijn 1.5 m).
Aan de tuinzijde is tegen de garage een overkapping gemaakt, zodat er een ideale plaats voor de buitenkeuken is gerealiseerd. De tuin is schitterend aangelegd en geeft het gevoel van een stukje oase in de binnenstad.
Het grote voordeel is dat er geparkeerd kan worden op eigen terrein.

Kernkwaliteiten:

- Uniek Herenhuis in de binnenstad
- Ruime kavel van 423 m2
- Woonoppervlakte 239 m2
- Inhoud 1.015 m3
- Zeer goed onderhouden
- Ruime gebruiksmogelijkheden geheel wonen of wonen-winkel/kantoor
- Ruime garage met parkeerplekken ervoor

Oplevering in overleg

Bebouwing

Soort woonhuis Herenhuis,
halfvrijstaande woning
Bouwjaar 1880
Woonoppervlakte 239 m2
Overige inpandige oppervlakte 22 m2
Perceeloppervlakte 423 m2
Inhoud 1.015 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Buitenzonwering, rookkanaal, airconditioning

Energie

Isolatie Dakisolatie
Warm water C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging In centrum
Tuin Achtertuin
Garage Vrijstaande stenen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan op zoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x

Wij bellen u!

Uw woning, BOG of agrarisch object verkopen? Of heeft u een andere vraag? We nemen spoedig contact met u op.

Het formulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

x