MIJDRECHT
A.C. Verhoefweg 3 a
€625.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Bouwgrond 4.500 m2 perceeloppervlak
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a MIJDRECHT - A.C. Verhoefweg 3 a

MIJDRECHT
A.C. Verhoefweg 3 a
€625.000,- k.k.


Altijd al de ambitie gehad om een eigen huis te bouwen, midden in de natuur en op loopafstand van een dorpskern?

"Bouwkavel voor het realiseren van een schitterende woonboerderij op loopafstand van de dorpskern Mijdrecht"

Omgeven door polderlandschap, vogels, koeien, maisvelden en op loopafstand van de dorpskern Mijdrecht, bieden wij te koop aan deze schitterende bouwkavel op maar liefst circa 4.500 m2 eigen grond. Het achterliggende deel van het perceel, circa 6.600 m2, is optioneel te koop.

Deze bouwkavel ligt aan de A.C. Verhoefweg 3a vlak tegen de dorpskern. Het betreft een langgerekt perceel, maar met voldoende breedte voor een royale woonboerderij met bijgebouw. Aan de voorzijde van het perceel staan "jonge" bomenrijen, hierdoor ontstaat een statige oprijlaan. Ook op het achterliggende gedeelte, wat optioneel te koop is, staan 'jonge' bomenrijen.

Het perceel is omsloten door water. Op het bouwvlak is een hoeveelheid grond aangebracht, zodat de nieuw te bouwen woonboerderij op hoogte gebouwd kan worden. Hierdoor ontstaat er vanuit de boerderij een panoramisch uitzicht over de omgeving.

De A.C. Verhoefweg is een polderroute tussen Mijdrecht en Uithoorn. Zowel Mijdrecht als Uithoorn zijn per auto binnen enkele minuten goed te bereiken. Beide plaatsen beschikken over een winkelcentrum en diverse restaurants/horecagelegenheden. Ook scholen, sportclubs, kerken etc zijn in de dorpskernen voldoende aanwezig. Daarnaast zijn de natuurgebieden "de Botshol"en de Vinkeveense plassen op circa 15 minuten fietsafstand.

De centrale ligging van Mijdrecht blijkt ook wel uit het feit dat Schiphol op circa 15 minuten met de auto ligt. Ook Amstelveen is zowel per fiets als met auto goed bereikbaar. Vanuit hier bent u met de metro/trein ook zo in hartje Amsterdam. Utrecht Centrum ligt op circa 30 minuten afstand.

Kortom we hebben het hier over een bouwkavel midden in het polderlandschap, omgeven door prachtige natuur en dichtbij Amstelveen/Amsterdam en ook Utrecht!

De gepresenteerde woning is zoals nu vergund, maar ander type woning (bijv. schuurwoning) behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Bebouwing

Bouwgrond 4.500 m2 perceeloppervlak
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x