LINSCHOTEN
Liefhovendijk 4
Prijs op aanvraag
Ontdek deze woning Neem contact op

Bebouwing

Bouwgrond 8.026 m2 perceeloppervlak
Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4 LINSCHOTEN - Liefhovendijk 4

LINSCHOTEN
Liefhovendijk 4
Prijs op aanvraag


Wij bieden u de mogelijkheid om uw droomhuis, met een volume van 2.000 m3 en ca. 405 m2 gebruiksoppervlakte, te realiseren!

Wilt u midden in het Groene Hart wonen, tegenover het Linschoterbos, aan rivier de Linschoten, met de mogelijkheid uw eigen sloep aan te leggen? Dan is dit uw kans!

Aan de rand van het dorp Linschoten bieden wij u een perceel grond aan van ca. 8.036 m2. Op dit perceel heeft het vooraanstaande architectenbureau Kabaz, in de contourlijnen van de bestaande historische gebouwen, een nieuw bouwplan gemaakt. De vergunning is afgegeven, dus er rest u niets anders dan gelijk te beginnen met de bouw! (zie video).

Indeling
Indeling (volgens bouwtekeningen)
Via de riante oprit, op eigen terrein, bereikt u de tuin waar u buiten óf in de inpandige garage parkeert. Vanuit hier loopt u door een naar eigen ontwerp aan te leggen tuin naar de entree. In de hal is een ruime garderobekast gesitueerd en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal komt u in de woonkamer met een schitterende haard en veel raampartijen met uitzicht over het achtergelegen landgoed en bos. Via een glazen corridor loopt u naar de voormalige drogerij waar u binnenkomt in een schitterende woonkeuken met veel lichtinval en bijzondere vergezichten.
Zodra u de woonkeuken binnenkomt heeft u aan de linkerkant de achterdeur met toiletruimte, garderobekast en de bijkeuken.

Vanuit de woonkeuken loopt u door naar de lounge met openhaard en werkruimte die toegang geeft tot de inpandige veranda, waar u alle seizoenen kunt genieten van de natuur en vrijheid. Aansluitend aan de lounge en de inpandige veranda vindt u de masterbedroom, die zo getekend is dat u echt een eigen privé verblijf hebt met aansluitend een walk-in-closet en een luxe badkamer met ligbad.

Eerste verdieping
Verdieping drogerij
De trap in de lounge brengt u naar een drietal volwaardige slaapkamers met separaat 2 badkamers en een aparte toilet op de verdieping van de oude drogerij. De kamers zijn via een ‘brug’ verbonden die uitzicht biedt op de tuin op het zuiden, het vaarwater en de weilanden.

Verdieping timmerwerkplaats
Met de trap bereikt u het gastenverblijf waar uw gasten zich terug kunnen trekken in hun eigen slaap- en badkamer die ingericht zijn als een boetiekhotel met alle luxe van dien.

Tuin
Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 8.036 m2, die binnen de regelgeving naar eigen smaak is in te richten en te gebruiken. De te bouwen woning is zo op het perceel gesitueerd dat u heerlijk vrij kunt genieten van een zongerichte ligging. Aan de oostkant van het perceel heeft u directe toegang tot de rivier de Linschoten die u toegang geeft tot de Hollandse IJssel en de Oude Rijn. In de tuin heeft u vrij uitzicht richting de weilanden en bosschage.

Bijzonderheden
Bijzonderheden
- Op 3 minuten rijden van op- en afrit A12 richting alle grote steden
- Riant ruim perceel van ca. 8.036 m2
- Onder architectuur ontworpen woning
- Gelegen aan vaarverbinding richting Woerden, Oudewater en Montfoort
- Riante woning van ruim 2.000 m3!
- Indeling en inrichting zelf te bepalen
- Aannemer zelf te bepalen
- Inpandige berging en garage mogelijk

KENMERKEN (volgens bouwtekeningen)
Gebruiksoppervlakte ca. 406 m2
Inhoud woning ca. 2.000 m3
Bouwjaar 2021/2022
Energielabel A++

Indeling woning (volgens bouwtekeningen)
Aantal kamers 13
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 4
Inpandige berging en garage

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door de makelaar opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bebouwing

Bouwgrond 8.026 m2 perceeloppervlak
Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan op zoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x

We bellen u!

Uw woning, BOG of agrarisch object verkopen? Of heeft u een andere vraag? We nemen spoedig contact met u op.

Het formulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

x