Verkocht
BENSCHOP
Benedeneind ZZ 289
€1.265.000,- k.k.
Ontdek deze woning

Bebouwing

Soort woonhuis Woonboerderij,
vrijstaande woning
Woonoppervlakte 250 m2
Overige inpandige oppervlakte 200 m2
Perceeloppervlakte 10.765 m2
Inhoud 2.000 m3

Indeling

Slaapkamers 4
Verdiepingen 2
BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289 BENSCHOP - Benedeneind ZZ 289

BENSCHOP
Benedeneind ZZ 289
€1.265.000,- k.k.


Een zeldzaam ver -of beter- nieuwgebouwde boerderij centraal in de Lopikerwaard in het lint tussen Benschop en Polsbroek. Zeldzaam vanwege uitstraling, beleving, kwaliteit, luxe en ruimte met een woonoppervlakte van circa 390 m2 en een inhoud van circa 1.800 m3.
Niet alleen een fijn te bewonen boerderij, ook een grote schuur van 9,5 m x 19 m, dat is ruim 180 m2 beschikbaar voor hobby of bedrijf. Daarnaast nog meer schuurruimte van circa 180 m2. Dit alles op een mooi landelijk gelegen perceel van 10.000 m2.

De ruimtes in de woning zijn heerlijk en royaal, maar niet te groot. Een statussymbool zonder dat het er enorm van afstraalt. Voor wie in detail naar de boerderij kijkt, ziet enkel kwaliteit. Samen met de schuren en het fraaie perceel is het echt aangenaam wonen, te combineren met een bedrijf / kantoor of hobby aan huis. De voorgevel van de boerderij staat dicht op de weg, maar bij het wonen op deze boerderij en het leven op het perceel verneem je bijna niets van de weg.

Deze woonboerderij heeft nog de oorspronkelijk voorgevel en kelder. Echter in 2014 is het pand compleet opnieuw onderheid en opgetrokken, met betonnen vloer, zware eiken spanten, balken die de verdieping en kap dragen en uiteraard geïsoleerde spouwmuren terwijl aan de buitenzijde het steens metselverband is te zien. Ramen, kozijnen, trap, deuren badkamer, keuken en installaties, alles uitgevoerd met oog voor detail. De fraaie rieten kap is net niet meer goudgeel maar in uitstekende staat, het betreft natuurlijk een moderne en brandveilige schroefkap.

De nieuwe bewoners van de woonboerderij gaan levensgenieters worden als ze dat nog niet waren. De combinatie van wonen, leven, recreëren, werken en genieten kan uitstekend samen komen op dit plekje.

LIGGING
Benschop heeft logistiek gezien een prima ligging. U bent binnen 10 minuten op de A2 en A12, Benschop heeft al behoorlijke voorziening, IJsselstein nog meer, en met 15 minuten zijn de steden Utrecht en Woerden te bereiken. Centraal landelijk wonen in het Groene Hart.

DE WONING
Begane grond:
Na de fraaie entree met statige poort wordt de woning via een voordeur in de zijgevel binnengetreden. Hierachter ligt een imposante hal, met vide en fraaie trap naar de verdieping. Aan de achterzijde de woonkamer met open keuken met bar. Schitterend uitgevoerd met eikenhout, een ouderwets houtgestookt fornuis maar ook een flink Boretti gasfornuis. Kortom een complete woon / eet / living met alles wat nodig is om tot culinaire prestaties te kunnen komen. De keuken en woonkamer, met de massief Franse eiken balken, geven een erg robuust gevoel aan de boerderij. De vloer heeft natuurlijk vloerverwarming en geeft de living veel wooncomfort, mede door het hoge plafond (3 m1), maar voelt erg aangenaam. De achtergevel heeft openslaande deuren, met prachtige zichtlijnen over de tuin, waterpartijen en de polder.
Aan de voorkant van de boerderij is allereerst de kelder gelegen, de opkamer is in gebruik als kastenkamer bij de master bedroom., De badkamer is erg mooi uitgevoerd in stijl van de moderne boerderij, ook is er op de begane grond aan de voorkant van de boerderij nog een flinke kamer in gebruik als kantoor, en natuurlijk een zij ingang / bijkeuken.

Verdieping:
In de hal is een luxe trap naar de verdieping aanwezig. De verdieping heeft centraal een brede overloop, daaraan 1 grote slaapkamer aan de voorkant en 2 slaapkamers aan de achterkant. Alle kamer zijn meer als royaal te noemen. Zo kan de voorste slaapkamer ook makkelijk als woonkamer gebruikt worden voor bijvoorbeeld inwonende ouders. Op de verdieping is namelijk ook een separaat toilet en badkamer aanwezig.


PERCEEL EN BIJGEBOUWEN
Komt u buiten dan zult u verstelt staan van de landelijkheid van het perceel, daarom laten we vooral ook de foto’s spreken. De schuren en het water, en de begroeiing die maken het samen een heel mooi ensemble.

De schuur direct bij de entree is ook geheel vernieuwd. Aan de buitenkant ziet u nog het silhouet van een oude stal, binnen is het een mooie ruimte met vlakke betonnen vloer, een geïsoleerde kap met vrije overspanning, toegankelijk met grote deur in de voorgevel.
Afmetingen 9,5 x 19 circa 180 m2.

Voorst is er nog ongeveer 180 meter bergruimte aanwezig.
Deze schuur is van iets mindere kwaliteit.

KERNPUNTEN:
- Schitterende woonboerderij met alle comfort anno nu
- Mooie royale kavel van ruim 10.000 m2 eigen grond
- Circa 390 m2 comfort woonoppervlakte
- Circa 1.800 m3 inhoud
- 360 m2 schuuroppervlakte
- Prachtig ensemble
- Diverse combinaties mogelijk: wonen (inwonen)/werken/praktijk
- Paardenliefhebbers kunnen dus ook terecht.
- Nadeel: Eigenlijk niets meer te wensen

Graag nodigen wij u uit als u serieus op zoek bent naar een dergelijk object en vragen wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij een bezichtiging kunnen arrangeren.

Bebouwing

Soort woonhuis Woonboerderij,
vrijstaande woning
Woonoppervlakte 250 m2
Overige inpandige oppervlakte 200 m2
Perceeloppervlakte 10.765 m2
Inhoud 2.000 m3

Indeling

Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 2

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Garage Aangebouwde stenen garage, geen garage

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in deze woning?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze woning of het plannen van een bezichtiging.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven


Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x