NOORDWIJKERHOUT
Leidsevaart 78
€850.000,- k.k.
Ontdek dit object Neem contact op

Kenmerken

Hoofdfunctie Tuinbouwbedrijf
NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78 NOORDWIJKERHOUT - Leidsevaart 78

NOORDWIJKERHOUT
Leidsevaart 78
€850.000,- k.k.


Bebouwing
Soort woonhuis: Vrijstaande woning met bedrijfsruimte, kas en weiland
Gebruiksoppervlak woning: 166 m2
Inhoud woning: circa 600 m3
Bedrijfsruimte: 425 m2
Kas: 3.185 m²
Perceel oppervlakte: 10.287 m2
Indeling begane grond: bijkeuken, keuken, woonkamer, hal, toilet, meterkast. werkkamer.
Indeling 1e verdieping: overloop, vier slaapkamers, badkamer

Midden in het hart van de bollenstreek bieden wij u een goed onderhouden vrijstaande woning met kas en bedrijfsruimte aan, gelegen langs de Leidsevaart. Een object met mogelijkheden; wonen en werken of misschien wel herontwikkeling van de kas, vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Ligging
Op een rustige weg langs de Leidsevaart, een trekvaart tussen Leiden en Haarlem, ligt het object op circa 2,5 kilometer van het centrum Noordwijkerhout. Het gebied kenmerkt zich met name door de kleurrijke bollenvelden en de Hoge- en Lageveensemolen die vlakbij gesitueerd zijn. Op een steenworp afstand liggen de duinen en het strand.

De Rijksweg A44 ligt op 8,5 kilometer en de Provincialeweg N 206 op 3 kilometer afstand. Binnen 20 minuten rijden ligt de wereld voor u open op Schiphol Airport. In Sassenheim en Voorhout zijn treinstations aanwezig.

Entree
Via een op afstand bedienbaar hek, krijgt u toegang tot het terrein Er is ruim voldoende parkeermogelijkheid aanwezig buiten of in de stalling. Het hek is voorzien van een intercom en signaleersysteem.

Rondom de woning is een heerlijke ruime siertuin aanwezig waar u een uitzicht heeft op de schitterend gekleurde bollenvelden. De tuin is ingericht met een groot gazon, verschillende hagen en bomen geven beschutting en bieden een podium voor de fluitende vogels.

Een gedeelte van de oprit en parkeerplaatsen zijn geasfalteerd en bestraat met tegels en klinkers.

Woning
De woning is gebouwd in 1974 maar compleet ver- en uitgebouwd in 2005. Er is onder andere een nieuw dak, spouwmuren, hardhouten kozijnen en vloeren geplaatst. De woning verkeerd in uitstekende staat van onderhoud. De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming op de begane grond, de eerste verdieping wordt verwarmd middels radiatoren, de badkamer heeft vloerverwarming en een designradiator.

Indeling begane grond: Via de voordeur komt u in de ruime hal met meterkast, toilet en vaste kast; een werkkamer welke eventueel ook als slaapkamer gebruikt kan worden; de woonkamer is voorzien van een erker en schuifpui; de woonkamer loopt over in de ruime keuken en is voorzien van 6- pits gasfornuis, grote Boretti elektra oven, Miele vaatwasser (2017), Siemens koelkast en Siemens vriezer met 4 laden; de bijkeuken is ingericht voor een wasmachine en droger welke in een keukenblok verwerkt zijn; naast de deur is een robuuste wastafel gemonteerd.

Indeling 1e verdieping: via een vaste hardhouten trap bereikt u de overloop; er zijn twee grote slaapkamers met beide een grote schuifwandenkast; verder zijn er twee kleinere slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel. De verdieping is voorzien van twee grote dakkapellen aan de voor- en achterzijde.

Bedrijfsruimte
Direct achter de woning staat een bedrijfsruimte welke is verbonden met de achterliggende kas. De bedrijfsruimte heeft twee afdelingen, één ingericht als autowerkplaats, de ander als bedrijfsruimte voor teelt. De werkplaats is in 2006 verbouwd en heeft een sandwichpaneel dak en een gegalvaniseerde stalen constructie. De betonnen vloer is voorzien van vloeistofdichte coating en er zijn twee hefbruggen voor auto’s geïnstalleerd (overname bespreekbaar). Er zijn drie aparte ruimten in de werkplaats voorzien van een keuken, kantoor en een natte ruimte voorzien van douche, toilet en een grote wasbak. De goothoogte bedraagt circa 4,30 meter, aan de voorzijde is een grote overheaddeur aanwezig. De andere bedrijfsruimte heeft aan de voorzijde een grote overheaddeur, een kleine schuifdeur, een dak met licht doorlatende platen en een betonnen vloer. Er is een koelcel aanwezig van circa 3 x 3 x 3,75 meter (geen koelmotor aanwezig). Er is een opstelplaats voor een verwarmingsketel (ketel niet meer aanwezig, verwarmingsbuizen wel). Er is een beregeningscomputer aanwezig met mengmestinstallatie.

Kas 1
Tegen de bedrijfsruimte aan staat een kas van 12,5 x 33 meter, bouwjaar 2000, alle kassen zijn ingericht voor de teelt van Hortensia’s. Er is een betonnen vloer aanwezig, de kas is voorzien van enkel glas, schermdoeken (ter overname), Sercom computergestuurde nokbeluchting en een buizenverwarming, doch niet geheel functioneel en een aansluiting voor de regeninstallatie. De goothoogte is 4,30 m.

Kas 2
Tegen kas 1 aan staat een kas van 40 x 33 meter, bouwjaar 2000. Er ligt worteldoek op bodem en een betonnen pad langs de gevel. Voorzien van enkel glas, schermdoeken (ter overname), Sercom computergestuurde nokbeluchting, drainage en buizenverwarming doch niet geheel functioneel en een aansluiting voor de regeninstallatie. De goothoogte is 4,30 m.

Kas 3
Achter kas 2 staat kas 3, heeft een afmeting van 46 x 33 meter, bouwjaar 1990 en is momenteel ingericht voor de teelt van Hortensia’s. Er ligt worteldoek op bodem, de constructie is van gegalvaniseerd staal en aluminium roeden. Voorzien van enkel glas, schermdoeken (ter overname), Sercom computergestuurde nokbeluchting en buizenverwarming, en een aansluiting voor de regeninstallatie. De goothoogte is 3,30 m.

Weiland
Achter het kassencomplex is het terrein ingericht als grasland, de oppervlakte bedraagt circa 2.900 m². Het grasland is gelegen in het bouwvlak.

Nutsvoorzieningen:
Er is een aansluiting op gas, water, elektra en riool.

Bestemming
Het object heeft de bestemming Agrarisch-Bollenteelt-Bollenzone 1. Nagenoeg de gehele oppervlakte is ingetekend als bouwvlak. Het is als particulier mogelijk de woning te bewonen, hiervoor zal een vergunning aangevraagd moeten worden als plattelandswoning.

Bijzonderheden
- Grotendeels beschoeiing aanwezig in de sloten
- Dicht bij openbaar vervoer en uitvalswegen
- Uitstekend onderhouden woning
- Volop kansen voor ondernemers of heerlijk vrij wonen
- Ruime gelegenheid voor recreatie zoals Keukenhof of golfbaan Tespelduyn
- Ruime bergruimte aanwezig

Deze tekst geeft u een indruk van het object, wij geven u graag een rondleiding of kunnen u nader informatie verstrekken.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Hoofdfunctie Tuinbouwbedrijf

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in dit object?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit object.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven

Wij zoeken voor u

Wij gaan op zoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x

We bellen u!

Uw woning, BOG of agrarisch object verkopen? Of heeft u een andere vraag? We nemen spoedig contact met u op.

Het formulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan op zoek naar passend aanbod.

x