MOORDRECHT
Vijfde Tochtweg 10
€795.000,- k.k.
Ontdek dit object

Kenmerken

Hoofdfunctie Paardenhouderij
MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10 MOORDRECHT - Vijfde Tochtweg 10

MOORDRECHT
Vijfde Tochtweg 10
€795.000,- k.k.


Bebouwing
Soort woonhuis: Vrijstaande woonboerderij met vrijstaande berging / dubbele paardenstal
Bouwjaar woning: Circa 1860
Gebruiksoppervlak woning:158 m2
Overige inpandige ruimte woning: 167 m2
Gebruiksoppervlak bijgebouw: 430 m2

Inhoud woning en achterhuis: Circa 1093 m3
Perceel oppervlakte: 17.043 m2

Indeling begane grond Hal, slaapkamer met inloopkast, meterkast, kelder, woonkamer met opkamer, keuken, bijkeuken, badkamer met toilet en douche, toilet.

Indeling 1e verdieping: Leefruimte, slaapkamer.

Tussen Rotterdam, Zoetermeer en Gouda ligt Moordrecht. Op een landelijk gelegen plek met privacy ligt een kans om te wonen met uw paarden. Op een riante kavel zijn er volop mogelijkheden voor het stallen en beweiden van 12 paarden. Binnen 10 minuten fietsafstand bent u bij het treinstation Waddinxveen of dichtstbijzijnde winkels en binnen 5 minuten met de auto op de Rijksweg A12 en A20.
Wij geven u graag een rondleiding om de mogelijkheden van deze bijzondere plek te beleven.

Ligging
De woonboerderij is gelegen buiten de bebouwde kom tussen de weilanden. De Vijfde Tochtweg is voor auto’s een doodlopende weg, voor fietsers is het een plezierige recreatieve route, ook bent u via de fiets op korte afstand van de dichtstbijzijnde winkels.
Via een op afstand bestuurbare poort bereikt u het terrein, u kunt uw auto parkeren op één van de zes parkeerplaatsen.

Woning
Begane grond
De karakteristieke woonboerderij betreedt u via de voordeur waar u in de hal komt met doorgang naar een ruime slaapkamer met inloopkast. Tegenover de slaapkamer is een ruim en droog souterrain aanwezig met oude plavuizen vloer. Naast het souterrain is er een doorgang naar de woonkamer waar ook een verhoogde zithoek gecreëerd is in de voormalige opkamer. De woonkamer is voorzien van een balkenplafond en een schouw voor een knusse houtkachel. Aan het einde van de hal is de ruime keuken met een hoekopstelling aanwezig en van daaruit is de bijkeuken te bereiken. In de bijkeuken is een eenvoudig keukenblok aanwezig en een separaat toilet tevens is er een badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet. Vanuit de bijkeuken kunt u naar het terras met overkapping en de voortuin. Ook is er een doorgang naar het achterhuis.

1ste verdieping
Via de hal is er een vaste trap naar de verdieping. De verdieping is recent ingericht als living, waar de karakteristieke houten spanten een belangrijk detail zijn in deze sfeervolle ruime kamer, de dakkapel geeft uitzicht op de voortuin van de woning. Vanuit de living is de ruime slaapkamer te bereiken.
De woonboerderij wordt centraal verwarmd via radiatoren en een Vaillant combi-ketel uit 2008. De woonboerderij is aangesloten op de nutsvoorzieningen propaangas, riolering, elektra, water en telefoon (internet inbegrepen).
De woning is gebouwd van gemetselde steens geïsoleerde wanden, de verdiepingsvloeren bestaan uit een houten constructie. Het samengestelde zadeldak is gedekt met pannen. Er zijn gedeeltelijk betonvloeren en gedeeltelijk houten vloeren. De woonboerderij is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Achterhuis
Aan het huis is het achterhuis gebouwd, de plaats waar vroeger de koeien stonden. Inmiddels is deze ruimte getransformeerd tot opslagruimte en garage. Het achterhuis heeft IJsselsteens gemetselde buitenmuren met een houten geconstrueerde verdiepingsvloer. Het zadeldak is recent gedekt met geïsoleerde sandwichelementen.

Hooiberg
De hooiberg is een ruime opslagruimte die zijn naam nog steeds eer aan doet voor de opslag van hooi en stro. De ruimte is bereikbaar via 2 schuifdeuren en is voorzien van verlichting. Het dak van de vier roedige hooiberg is gedekt met verzinkte golfplaten, de zijwanden zijn geconstrueerd uit damwand profiel platen.

Grote paardenstal
De grote paardenstal is ingericht met acht nette paardenboxen. De boxen hebben een afmetingen van 3 x 3, twee Inorko boxen (hardhouten wanden), zes Grecon boxen (kunststof wandplanken). Er is een afsluitbare zadelkamer aanwezig met separaat afsluitbare zadelkasten. Er zijn twee opzadel-/ afspuitplaatsen aanwezig met de beschikking over warm en koud water.
De buitenwanden zijn uitgevoerd in wit gestucte buitengevels, het damwandprofielplaten dak is aan de binnenzijde geïsoleerd met Dupanel platen, het dak wordt gedragen door ijzeren spanten. De vloer is verhard met beton, er is rubber geplaatst op de looppaden en zadelplaats tegen het uitglijden van de paarden. Er is een centraal ventilatiesysteem aanwezig en een verwarmbaar rondpompsysteem tegen het bevriezen van het drinkwater.

Kleine paardenstal
De kleine paardenstal is ingericht met vier boxen, een opzadelplaats en ruimte voor de afsluitbare zadelkasten.
De stal is gebouwd met spouw metselwerk wanden, een betonnen vloer, het dak is geconstrueerd met houten spanten en draagt het pannen dak welke aan de binnenzijde geïsoleerd is met houtwolplaten.

Werkplaats
De werkplaats biedt ruimte aan opslag van materieel en wordt gebruikt als werkplaats. De buitenwanden zijn uitgevoerd in steensmetselwerk. Het dak is gedekt met pannen en beschoten met riet, de vloer is verhard met beton.

Garage
De garage is ingericht voor stalling van een auto en tuingereedschap. Er is een doorsmeerput aanwezig. Het dak en de wanden zijn gedekt met damwandprofielplaten.

Berging
De berging is gebouwd in 2017, de wanden zijn opgetrokken in zwarte houten potdekselplanken. Het dak is uitgevoerd in dakpanplaat. De kapschuur biedt ruimte voor de trekker en werktuigen. Afmetingen: circa 6 x 4,50 m.

Mestplaat
De mestplaat is geplaatst in 2017. De wanden zijn uitgevoerd in prefab betonelementen en dito vloerplaten. Afmeting: 9 x 5 m, zijwanden zijn circa 1,50 m hoog.

Paddocks
Achter de grote paardenstal zijn drie paddocks aanwezig. De paddocks hebben een zandbodem en zijn gedraineerd. De afrastering bestaat uit hout en zijn voorzien van schriklint.
Naast de buitenrijbaan zijn in 2018 twee gedraineerde paddocks gerealiseerd van 10 x 10 en eenvoudig te splitsen. De kunststof veiligheidsomheining is voorzien van geïntegreerd schrikdraadsysteem.
Aan de andere zijde van de rijbaan is eveneens een gedraineerde paddock aanwezig van 21 x 10 en in drie secties te splitsen met alle drie een eigen in- en uitgang. De kunststof veiligheidsomheining is voorzien van een geïntegreerd schrikdraadsysteem, tevens is er verlichting via een lichtmast. De bodem en kunststof omheining is in 2018 geplaatst.

Longeerbaan
Naast de grote paddock bij de ingang van het terrein is een gedraineerde longeerbaan aanwezig van 18 x 18 m. De kunststof veiligheidsomheining is voorzien van een geïntegreerd schrikdraadsysteem, tevens is er verlichting via een lichtmast. De bodem en kunststof omheining is in 2018 geplaatst.

Buitenrijbaan
De Grecon buitenrijbaan heeft een afmeting van 20 x 60 en is uitgevoerd met een ´eb en vloed´ drainage casu quo irrigatiesysteem. De baan is voorzien van zes lichtmasten en is gedeeltelijk voorzien van kunststof omheining. Er zijn een tweetal dressuurspiegels aanwezig.

Stapmolen
Er is een stapmolen aanwezig met zes plaatsen, de diameter is 17 meter. De molen wordt elektrisch aangedreven en is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. De omheining is uitgevoerd middels houten palen. De bodem is voorzien van een kunststof rasterbodem, afgevuld met drainage zand, zodat de slijtage aan de paardenhoeven minimaal is.

Weiland
Het ruime weiland is opgedeeld in negen kampen en zijn alle negen voorzien van automatische drinkbakken met leidingwater. De kampen zijn via houten palen afgerasterd. De grondsoort bestaat overwegend uit lichte kleigrond.

Erf
Het erf is grotendeels verhard met beton, klinkers en betonplaten.

Bijzonderheden
- Verzorgd complex met zeer goede mogelijkheden voor paardensport
- Er is de laatste jaren geïnvesteerd in de accommodaties en voorzieningen van paarden
- Royale percelen weiland
- Het complex heeft grotendeels een woonbestemming, gedeeltelijk agrarisch.
- De woning verkeerd in eenvoudige maar nette staat.
- De opstallen zijn gedeeltelijk onderheid.


DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Hoofdfunctie Paardenhouderij

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in dit object?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit object.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven

Wij zoeken voor u

Wij gaan opzoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar