verkocht
HAZERSWOUDE-DORP
Westeinde 27 b
€895.000,- k.k.
Ontdek dit object Neem contact op

Kenmerken

Hoofdfunctie Tuinbouwbedrijf
HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b HAZERSWOUDE-DORP - Westeinde 27 b

HAZERSWOUDE-DORP
Westeinde 27 b
€895.000,- k.k.


Een buitenkans als woon- werkcombinatie. Momenteel is het bedrijf in gebruik als kwekerij in het buitengebied van Hazerswoude-Dorp. De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 12.955 m².

Op fietsafstand is Hazerswoude-Dorp gelegen waar basisscholen, voorzieningen en winkels voor de dagelijkse behoeften gevestigd zijn. Alphen aan den Rijn en Zoetermeer zijn de dichtstbijzijnde gelegen steden en zijn gelegen op circa 10 kilometer afstand. Rijkswegen als de N11, A4 en de A12 zijn relatief goed te bereiken. Er zijn goede openbaar vervoer/ busverbindingen met Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Leiden.

De woning is in 1984 gebouwd in de dijk van het Westeinde en heeft totaal een inhoud van circa 830 m³. De woning is aangesloten op waterleiding, gemeentelijk riool en glasvezel is in aanleg. Er is een aparte aansluiting bij de woning en bedrijfsgebouw voor aardgas en elektra. De woning wordt centraal verwarmd middels een Nefit Elite combiketel (2005), de begane grond en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Indeling:
U komt via de achterzijde binnen in het souterrain welke is ingericht met hal en vaste trap naar de begane grond. Een was- en droogruimte, kantoor, sport- en fitnessruimte welke beide voorzien zijn van een ruime pui.

Aan de voorzijde van het huis is een terras aanwezig. Via de voordeur komt u binnen op de hal van de begane grond met een trap naar souterrain en trap naar eerste verdieping. De slaapkamer is ruim en heeft veel daglicht van de twee ramen. De keuken is voorzien van een vijf-pits gasfornuis en combi oven-magnetron, er is een mooi landelijk uitzicht over de kwekerij en polder. De L vormige woonkamer heeft een houtkachel en via openslaande deuren een terras op het westen.

De verdieping heeft een badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douche. Aan de westzijde een grote slaapkamer met schuifwandenkasten, aan de oostzijde twee slaapkamers. De bergzolder is bereikbaar via een Vlizotrap op de overloop.

Grote loods (bouwjaar 1986)
De grote loods heeft een afmeting van circa 12,8 x 21 = 269 m². De vloer is van beton, er zijn ijzeren spanten en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De binnenzijde van het dak is geïsoleerd met PU platen. De buitenwanden zijn gedekt met sandwichpanelen, aan de binnenzijde een gasblokken wand. Er is een elektrische overheaddeur aanwezig, de loods is tegen de kleine loods aangebouwd.

Kleine loods (bouwjaar 1986)
De kleine loods heeft een afmeting van circa 9,8 x 11 m = 108 m², de bouwconstructie is vergelijkbaar met grote loods maar heeft lagere goot- en nokhoogte en een kleinere overheaddeur. De loods is ingericht met een koelcel (koelmiddel 404A), toilet, en werkruimte c.q. kantine.

Kas
Er is een Venlokas aanwezig, gebouwd in 2000. De goothoogte is circa 3 meter, tralielegger 6,4 m. Er zijn schermdoeken, bovenberegening en twee-ruitsluchting aanwezig. Er is gedeeltelijk betonverharding aanwezig.

Watersilo
Er is een watersilo aanwezig van 750 m³. De wanden zijn van gegalvaniseerd staal en heeft een rubberen binnendek.

Containervelden
Aan de oostzijde zijn twee containervelden van 2.285 m² en 1.785 m². Uitgevoerd met gronddoek op flugzand, om de velden staan windschermen en er is beregening aanwezig.
Aan de westzijde is er circa 1.870 m² aan containerveld, aangelegd als worteldoek op gedeeltelijk lavaondergrond (800 m²) en floramatten (1.070 m²).

Hoofdfunctie Tuinbouwbedrijf

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.


Interesse in dit object?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit object.

Neem contact op

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Misschien bent u wel op zoek naar iets heel speciaals. Schrijf u nu in als zoeker.
Wij zoeken graag met u mee!

Inschrijven

Wij zoeken voor u

Wij gaan op zoek naar uw persoonlijke droomobject!

Na het invullen van het formulier wordt u toegevoegd aan ons zoekersbestand. Zodra passend aanbod zich voordoet nemen we contact met u op. Geheel vrijblijvend en op vertrouwelijke basis natuurlijk.

Het zoekersformulier wordt verstuurd Het zoekersformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Je inschrijving is verwerkt en we gaan opzoek naar passend aanbod.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Prijsklasse van-tot
Ik ben op zoek naar
Schrijf u in als zoeker

Zo blijft u automatisch op de hoogte van nieuw agrarisch aanbod.

Open het formulier ›

x

Wij bellen u!

Uw woning, BOG of agrarisch object verkopen? Of heeft u een andere vraag? We nemen spoedig contact met u op.

Het formulier wordt verstuurd Het formulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

We hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

x